Vanaf 1 mei 2021 POST-LAUNCH - CoverbandBoeken.nl. Je kunt nu eenvoudig en snel jouw favoriete band online boeken. Dagelijks zal ons aanbod verder uitgebreid worden. Een coverband aanmelden? Stuur dan een mail naar [email protected] Je ontvangt dan van ons z.s.m een mail. Veel plezier op CoverbandBoeken.nl

Home Compleet overzicht Veelgestelde vragen Nieuws & Tips Contact
Impressum

Impressum

Over CoverbandBoeken.nl

CoverbandBoeken.nl is een modern, jong en innovatief bedrijf en is dé vraag en aanbod site voor de evenementen- en entertainmentbranche. Onze website maakt het zoeken, vinden en boeken van coverbands heel eenvoudig. Wij brengen vraag en aanbod samen op één website en deze worden door ons 1-op-1 bij elkaar gebracht. Wij streven er tevens naar om voor iedere gelegenheid en voor ieder budget een ruim aanbod aan te bieden. Onze website is bedoeld voor particulieren, horeca, bedrijven, organisaties, verenigingen e.d. die op zoek zijn naar de beste en juiste coverband voor elk denkbaar feest of evenement.

De mensen achter CoverbandBoeken.nl

De mensen achter CoverbandBoeken.nl zijn gedreven en vragen altijd het uiterste van zichzelf. We geven advies, hebben verstand van zaken en hebben een obsessieve focus op klanttevredenheid. Met onze hele team werken we keihard om onze opdrachtgevers te verwonderen. Verwonderen betekent voor ons verwachtingen overtreffen, iets anders doen dan een ander doet. Net dat ene stapje extra zetten voor de opdrachtgever door een persoonlijk en specialistisch advies te geven. Flexibiliteit zit dan ook in ons bloed. 

We weten waarover we praten, zijn altijd kritisch en willen altijd méér. We zijn transparant, open en eerlijk. Wij groeien elke dag, stap voor stap, geen woorden maar daden!

Team
CoverbandBoeken.nl