Vanaf 1 mei 2021 POST-LAUNCH - CoverbandBoeken.nl. Je kunt nu eenvoudig en snel jouw favoriete band online boeken. Dagelijks zal ons aanbod verder uitgebreid worden. Een coverband aanmelden? Stuur dan een mail naar [email protected] Je ontvangt dan van ons z.s.m een mail. Veel plezier op CoverbandBoeken.nl

Home Compleet overzicht Veelgestelde vragen Nieuws & Tips Contact
Vacatures

Vacatures

Openstaande vacatures

ICT STAGAIRES

Locatie Provincie Groningen | Status Open

Zoek je een uitdaging in de ICT? Ben je een teamplayer? Ga je uitsluitend voor kwaliteit? Meld je dan nu aan voor deze leuke functie bij één van de leukste bedrijven van Nederland. Wat moet je doen? Stuur je CV met uitgebreide motivatie naar [email protected] Wij nemen dan spoedig contact met je op.

SALES STAGAIRES

Locatie Provincie Groningen | Status Gesloten

Zoek je een uitdaging in de SALES? Ben je een teamplayer? Wil je het vak leren van professionals? Meld je dan nu aan voor deze leuke functie bij één van de leukste bedrijven van Nederland. Wat moet je doen? Stuur je CV met uitgebreide motivatie naar [email protected] Wij nemen dan spoedig contact met je op.

MARKETING STAGAIRES

Locatie Provincie Groningen | Status Gesloten

Zoek je een uitdaging in de MARKETING? Ben je een teamplayer? Ga je uitsluitend voor kwaliteit? Wil je het vak leren van professionals? Meld je dan nu aan voor deze leuke functie bij één van de leukste bedrijven van Nederland. Wat moet je doen? Stuur je CV met uitgebreide motivatie naar [email protected] Wij nemen dan spoedig contact met je op.